Ny app skal gøre det nemmere at være lystfisker

Teaser App Fishing in Denmark har arbejdet målrettet på at gøre livet som lystfisker endnu nemmere i den digitale verden ved bl.a. at samarbejde med Havørred.com og DTU Aqua.

Fishing in Denmark kan nu præsentere en ny, gratis app, som både skal gøre det nemmere og sjovere at være lystfisker i Danmark.

Appen ”Fishing in Denmark” har alt det, lystfiskere skal bruge ved hånden på fisketuren. På kortet finder du alle de gode, danske fiskepladser, turbåde, slæbesteder, foreninger, parkering og meget mere. Med et tryk på vejr-ikonerne får man vejrudsigten, vandstand eller historisk vejr information fra den valgte position.

I appen er der også gode forklaringer på fredningsbælter, og de er altid opdateret fra Fiskeristyrelsen. Man finder også gode genveje til informationer omkring fredninger og mindstemål.

På kortet kan man prøve en af mange korttyper fra Forsvarets Center for Operativ Oceanografi, FCOO, med nyttige prognose kort som f.eks. havstrøm, vandstand eller salinitet. Dermed har man de bedste værktøjer til at kunne planlægge en succesfuld fisketur.

Gem hotspots og køb fiskekort
Brugerne har også mulighed for at logge ind og gemme personlige hotspots eller fangster, og dermed lave sit eget fiskekort over Danmark. Som bruger i appen har man også mulighed for at dele oplevelser med andre brugere. Man kan tjekke ind på en lystfiskerforenings fiskevand eller ved en fiskeplads, og dele en oplevelse direkte derude fra.

I samarbejde med Danmarks Sportsfiskerforbund og Fiskekort.dk har Fishing In Denmark gjort det muligt at købe fiskekort direkte i appen. Med appen har man det fulde overblik og fiskemuligheder i Danmark, samt hvilke foreninger der råder over fiskeretten i de danske åer og søer. Derudover kan man udforske de mere end 1.600 fiskepladser.

Find appen i App Store og Google Play.