Nordvestkysten går i fisk i september

©Flyingoctober Nordvestkysten Fisketema Sommer 2021 3232

I september måned er der al mulig grund til at pakke sit grej og sætte kursen mod nordvestkysten – uanset om man er garvet lystfisker, vil prøve at fiske eller skal på tur med familien.

I september er der nemlig rige muligheder for at deltage en række fiskeevents under navnet "Hook & Cook", der gør det muligt at fiske i både hav, fjord, søer og åer. Som ordet "Cook" indikerer, er der også masser af fisk på menuen både på de lokale restauranter eller tilberedt under åben himmel. Du kan blandt andet opleve lystfiskerkonkurrencen, som Sportsfiskerforeningen for Hjørring og Omegn afholder, havfiskeri, familiefisketure, laksefiskeri, foredrag, familieaktiviteter med krabbevæddeløb, skattejagt og sushi- og muslingeskole og tilberedning af fisk på vildmarksmanér.

– Hook & Cook henvender sig til alle. Det er lige så meget for fiskeentusiaster, som det er for at vægge nysgerrigheden hos børnefamilier. Netop derfor er det en bred pallette af oplevelser, der venter de besøgende, fortæller Belinda Brix Bertelsen, der er projektleder på Hook & Cook.

Find et arrangement på www.visitnordvestkysten.dk