Nyt afsnit af FISKEguiden: Bind dine egne fluer

Bind Fluer 1.36.1

Niels Vestergaard og Gordon P. Henriksen fortsætter med at producere nye afsnit af den populære YouTube-serie FISKEguiden. Denne gang gælder det fluebinding.

I det nyeste afsnit af FISKEguiden ”Bind dine egne fluer” kaster Gordon sig ud i fluebindingens verden, hvor han giver en grundig gennemgang af fluefiskeriets mange glæder og en masse gode råd til dem, der måske aldrig har prøvet fluebinding.

I filmen forklares selvfølgelig lidt om basale teknikker, men også alle de glæder og fordele, der er ved fluebinding som en hobby i hobbyen – også for spinnefiskere.Programmet indeholder gode råd til valg af bindeudstyr, køb af materialer og gear samt en masse om de mange fordele ved at binde sammen med andre i de lokale lystfiskerforeninger.

På Danmarks Sportsfiskerforbunds YouTube-kanal eller nedenfor her finder du det nye afsnit. Husk at abonnere på Danmarks Sportsfiskerforbunds Youtube-kanal for flere fede fiskevideoer.