Havørredbiologi i radioen

IMG 0210 (1) Tag med på fisketur i programmet ”Fisk!”, hvor Kaare Manniche Ebert, biolog i Danmarks Sportsfiskerforbund, gør dig klogere på havørredens biologi. Foto: Kaare Manniche Ebert.

Grønlænder, postsmolt, smolt, nedgænger og blankfisk – kært barn har mange navne. Det drejer sig selvfølgelig om havørreden, som netop nu findes i både blanke og farvede versioner langs de danske kyster. Tag med på fisketur med Theodor Langston fra Radio4 og Kaare Manniche Ebert, biolog i Danmarks Sportsfiskerforbund, og bliv klogere på den spændende fisks biologi og få tips til at fange dem de næste par måneder.

Der er ingen garantier for bid på krogen, men du får helt sikkert ro i hovedet og gode lystfisker-tips, når Radio4 tager dig med på fisketur i programmet ”Fisk!”.

Radioværten Theodor Langston tager denne gang afsted med Danmarks Sportsfiskerforbunds fiskebiolog, Kaare Manniche Ebert, for at blive klogere på havørredens biologi og få tips til at fange dem i vinterkulden.

Den fiskende radiovært er nemlig nået frem til, at han trænger til en biologitime for at optimere sit havørredfiskeri. Kaare Manniche Ebert svarer på hans mange spørgsmål, så han kan nærme sig lidt flere havørreder på kysten.

Hør eller genhør programmet her