Medlemmer oplevede Furs fantastiske fiskevand

Gratis Tur Fur

Deltagerne på en gratis guidet fisketur på Fur sidst i september var begejstrede for fiskevandet, men dagen kastede ingen havørreder af sig.

Gratistur Fur 2

Lørdag morgen den 26. september kunne fiskeinstruktør Arved Michelson tage imod deltagerne på dagens gratis guidede bombarda-tur på Fur, kun for medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund. Dagen skulle stå på havørredfiskeri med bombarda og flue.

Oven på en omgang kaffe, rundstykke og en lille én til ganen, kørte holdet til Færkervig. Vindforholdene var denne lørdag desværre ikke de bedste. Det blæste 10 m/sek. fra nordøst, og gruppen fiskede to timer i Færkervig uden at mærke noget som helst. Vandet var fantastisk klart, og der blev fisket lige uden for en dyb rende. Efter et par timers forsøg valgte instruktøren at skifte hotspot til sydvest-siden af Fur.

Efter endnu halvanden times fiskeri var der desværre heller ingen fisk til deltagerne. Til trods for dette fik Arved Michelson positive tilbagemeldinger fra deltagerne, som var begejstrede for det fantastiske vand, de mødte i Limfjorden.