Fishing for Life gør klar til efterårets store event

David

Når Fishing for Life afholder to store fiskeevents den 24. oktober 2020, er det tredje år i træk, der bliver samlet midler ind til Knæk Cancer, og initiativtageren David Lind Nordby er godt i gang med at skaffe sponsorer.

De sidste to år har velgørenhedsforeningen Fishing for Life arrangeret et fiskeevent, hvor der efter afsluttet fiskeri blev afholdt en stor auktion. De indsamlede midler er ubeskåret gået til Knæk Cancer-kampagnen, og deltagertallet har ligget på 150-200 personer.

Om Knæk Cancer

Knæk Cancer er et fælles projekt mellem TV2 og Kræftens Bekæmpelse, der hvert år samler penge ind til kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte. Kulminationen på indsamlingen sker ved det store indsamlingsshow, der sendes på TV2 den 24. oktober kl. 19.45.

I 2019 blev der i alt indsamlet 145.373.818 kr. til Knæk Cancer.

To arrangementer i år
I år har initiativtageren David Lind Nordby valgt at udvide konceptet, så der den 24. oktober afvikles to samtidige arrangementer.

Det ene finder sted ved Nebel Sø ved Esbjerg, mens det andet finder sted ved Aalsbogaard Lystfiskersøer på Vestfyn.

Begge steder starter dagen kl. 8.00 med morgenmad, og der fiskes frem til 12.30, hvorefter der serveres helstegt pattegris. Efter spisningen får den lokale borgmester ordet, inden den store auktion går i gang kl. 14.

Foreninger kan deltage næste år
– Jeg regner med, at vi næste år udvider konceptet yderligere, så lokale sportsfiskerforeninger kan tilmelde sig som arrangører, men det bliver først i 2021, fortæller David Lind Nordby.

Lige nu er David i fuld gang med at skaffe sponsorer til auktionen. Du kan følge udviklingen og se, hvem der støtter arrangementet og kampen mod cancer på Fishing for Lifes Facebookside.