Nu kan du tilmelde dig DM i Havfiskeri 2020

DM Havfiskeri 2020 1 Arkivfoto.

Hvor mange forskellige arter kan du fiske i Langelandsbæltet? Det finder du ud af ved at deltage i DM i Havfiskeri 2020.

I år skal der fiskes i Langelandsbæltet, når Danmarksmesterskaberne i Havfiskeri afholdes den 15. august ud for Onsevig, Lolland. Alle medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund kan deltage i DM i Havfiskeri i både holddysten og den individuelle konkurrence.

Suså Lystfiskerforening er arrangør for DM og vil sørge for, at der er styr på det praktiske dagen igennem. Læs indbydelsen fra Suså Lystfiskerforening her.

Om tilmelding:

  • Tilmelding skal ske per mail til formand for Suså Lystfiskerforening, Kristina Skou Hansen, på Krulle_1988@hotmail.com. Husk at angive forening og navn.

  • Der er 36 pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet.

  • Deltagergebyr: 550 kr. pr. person / hold kr. 2200.

  • NB: DM i Havfiskeri bliver gennemført under forudsætning af, at aktuelle covid-19-retningslinjer kan overholdes.

Flest arter og tungeste fisk
Til DM gælder det om at fiske flest mulige forskellige arter og desuden vende hjem med de tungeste fisk. Der fiskes efter et pointsystem, hvor der gives 20 point per art + 1 point per påbegyndt 0,100 kg.

Vinderne af konkurrencen er det hold, som har det højeste antal point. Desuden vil den deltager blandt alle holddeltagerne, som har det højeste antal point, være individuel Danmarksmester.

Ved DM 2020 fiskes der efter de nye regler fra Havfiskesektionen, hvor bådlederen må fiske med i konkurrencen. Se reglerne her.

Kurt Kopi Atrkivfoto.

DAGENS PROGRAM:

Kl. 06.30-07.00: Møde og Registrering
Kl. 07.15: Ombordstigning
Kl. 07.30: Afsejling
Kl. ca. 10.45: Sidebytte
Kl. 13.45: Konkurrence slut
Kl. 14.30: Indvejning og præmieoverrækkelse

Til morgen vil Suså lystfiskerforening være vært for kaffe og morgenbrød. Ved hjemkomst vil der være mulighed for køb af øl, vand, pølser og brød.

Der vil desuden være lotteri med flotte præmier.

De vandt DM 2019
DM blev afholdt i Øresund i 2019. Med 28 deltagere og Bramming Lystfiskerforening og Helsinge og Omegns Sportsfiskerforening som arrangører.

Dette år var der ingen torsk, der holdt konkurrencens mindstemål for torsk på 45 cm. Uden torsk i puljen tog Team Kalundborg guldet hjem, mens Team Ishøj fik sølv, og Kolding Sportsfiskerforening fik bronze.