Lystfiskeriets Dag 2020 bliver udskudt

Lystfiskeriets Dag 2020 På Lystfiskeriets Dag er der gode fiskeoplevelser for børn og begyndere i hele landet.

Det årlige event Lystfiskeriets Dag bliver udskudt på ubestemt tid som følge af COVID-19-epidemien. En ny dato bliver snarest muligt meldt ud.

Hvert år inviterer vi hele Danmark på fisketur i samarbejde med en række sportsfiskerforeninger, fiskesøer, naturskoler m.fl., og i år var datoen sat til den 17. maj. Men på grund af COVID-19-epidemien, som endnu ikke har toppet i Danmark, har det været nødvendigt at udskyde Lystfiskeriets Dag 2020, foreløbigt på ubestemt tid.

– Lystfiskeriets Dag er en begivenhed, der kan samle mange mennesker på samme sted ude hos vores foreninger. Det er normalt en stor glæde, men under COVID-19-epidemien er det ikke forsvarligt, siger Hans E. Nielsen, næstformand i Danmarks Sportsfiskerforbund.

– Myndighederne har meldt ud, at forbuddet mod forsamlinger over 10 personer foreløbigt forlænges til efter påske, og vi kan på nuværende tidspunkt ikke vide, om forbuddet vil blive forlænget endnu engang. I så fald vil den 17. maj komme i farezonen.​

Ny dato kommer snarest
Danmarks Sportsfiskerforbund vil snarest muligt offentliggøre en ny dato for Lystfiskeriets Dag 2020.

Datoen vil være under indflydelse af planlægningen i partnerskabet Vores Natur, som vi samarbejder med i forbindelse med dette års udgave af Lystfiskeriets Dag. Ledelsen i Vores Natur har besluttet, at alle arrangementer under Vores Naturs fane skal udskydes til efter 30. maj som følge af COVID-19-epidemien.

Tilmelding for arrangører fortsat åben
Kunne din forening tænke sig at være med til at inspirere til fælles fiskeoplevelser, når epidemien er stilnet af? Så kan I fortsat registrere jer som arrangør på Lystfiskeriets Dag.

I har mulighed for at trække jeres tilmelding tilbage, hvis den nye dato ikke skulle passe jer. Tilmeldingsfristen for arrangører er foreløbigt forlænget til den 30. april 2020.