Havørred Fyn-magasinet 2020 er landet

Havørred Fyn Magasin 2020

I anledning af Havørred Fyn-projektets 30. års jubilæum har organisationen i år udgivet et magasin, der udelukkende er skrevet af udenlandske lystfiskerturister. Lystfiskerturister, som i høj grad har bidraget til projektets succes, og at det fortsat eksisterer på 30. år.

Havørred Fyn-projektet er realiseringen af en drøm om at få miljøarbejde og solide havørredstammer til at gå hånd i hånd.

Siden starten i 1990 har Havørred Fyn ydet støtte til mere end 150 miljøprojekter og altså hældt 40 millioner kroner i åer og bække. 30 år med vandløbsrestaureringer og udsætning af fisk er en imponerende bedrift, og det fortæller lidt om projektets succes.

Et fiskeri der er værd at rejse for
Kigger vi lidt væk fra vandløbsprojekter og lidt mere imod selve lystfiskeriet, så er magasinet i år fyldt med beretninger og anskuelser fra benhårde sportsfiskere. De fleste af dem drager sågar til Fyn 1-2 gange om året i jagten på havørreder.

Læs magasinet og bliv klogere på, hvordan de ofte bruger den rigtige taktik, selvom de kun har få dage til at ramme fiskene. Og hvor hårde og uretfærdige nulture ligeledes kan føles, når man er på fiskeferie og har begrænsede antal timer til at opnå succesen.

Havørred Fyn magasinet kan fås fysisk hos diverse grejforhandlere og turistbureauer på Fyn, men kan også læses online lige her.