Klar til Session 2020 på Bornholm?

Session Session byder som altid på hyggeligt samvær, sjove og spændende events samt masser af fluefiskeri på kysten.

Alle er velkomne, når næste udgave af Session afvikles på Bornholm i uge 10. Eneste betingelser er, at du er fluefisker og flink.

Det er fjerde gang makkerparret Frederik Lorentzen og Gordon P. Henriksen inviterer til Session på Bornholm. Arrangørerne står bag en række events i løbet af de tre Session-dage, mens deltagerne selv sørger for at finde overnatningssted på øen. Det er selvfølgelig også meningen, at der skal jagtes blanke havørreder ude langs klippeøens kyster.

Enkelt koncept
Session strækker sig denne gang over tre dage, nemlig torsdag den 5. marts til og med lørdag den 7. marts, men det står deltagerne helt frit for at forlænge opholdet i begge ender af forløbet. Det står også deltagerne frit for, i hvilket omfang, de vil deltage i de events, som de to arrangører inviterer til. På samme måde er det helt op til deltagerne selv, hvor ihærdigt de vil svinge fluestangen ude ved kysten.

Det er gratis at deltage i de fleste events, og der er lidt egenbetaling for mad og drikke til poolparty og den afsluttende aften på Svaneke Bryghus, men ellers ikke.

Deltagerne skal selv sørge for at finde et overnatningssted på øen.

Tilmelding foregår på Sessions Facebookside, og der er også her, man skal holde øje med nye oplysninger om de ting, der skal foregå.

Session4 Mågen er fast deltager på alle Sessions, og der er også mange andre trofaste gæster.

Det nuværende program:

Torsdag den 5. marts 2020
12.00-14.00:Velkomst surprise med bålgriller i waders - et sted ude på kysten (Nok Snogebæk revet)

Fredag den 6. marts 2020
14.30-17.30:#friskfisk m. Bornholmer Snaps og Svaneke Bryg - location to be decided. Selvfølgelig i vaders.

19.00-23.59:#poolparty - Vi inviterer til poolparty i Snogebæk. I år vil Bjarkes Foodtruck sørge for mad.

Lørdag den 7. marts 2020
18.30-21.30:#Svanekebryghus - Vi holder afslutning med uddeling af præmier på Bryghuset og siger farvel og tak for denne gang.