Få finpudset teknikkerne med et fiskekursus

Otra I uge 32 kan du deltage i det nye laksekursus ved Otra sammen med den erfarne lakseguide Allan Kjærgaard.

Næste års kurser med Danmarks Sportsfiskerforbund byder på fiskeri efter stalling, ørred og laks, men også østers og signalkrebs er på programmet. Tilmeld dig nu, og se frem til nye eventyr og en bedre fiskeform i 2020.

Stalling Glomma I Glomma finder du både stalling og ørreder i antal og størrelser, som vi ikke er vant til fra Danmark.

Trænger dit fiskeri til en opstrammer, eller trænger du til at prøve noget nyt i 2020? Så er det nu, du skal tilmelde dig ét af Danmarks Sportsfiskerforbunds kurser eller ønske dig et kursus i julegave.

I 2020 kan du fiske stalling og ørred i Glomma eller havørred i Trend Å med vejledning fra vores dygtige instruktører. I Norge byder vi desuden på ugekurser i laksefiskeri ved både Gaula og Otra.

Østers og signalkrebs
Hjemme i Danmark skyder vi året i gang med en østerssafari ved Limfjorden, hvor du lærer at samle østers og tilberede dem i selskab med fiskeinstruktør Lasse Elmgren og to kokke.

Senere på året er det signalkrebsens tur til at blive fanget og tilberedt. Sammen med Martin Bruun Kristensen kan du lære at fiske og tilberede den invasive – men velsmagende – signalkrebs.

Fang en dansk laks
Til august udbyder vi igen et kursus i spinnefiskeri efter laks ved Varde Å. Kurset er for dig, der drømmer om at fange laks i Danmark, men mangler hjælp til at komme i gang. Eller dig, der endnu ikke har haft held med dine forsøg på at lande en dansk laks. Se her, hvordan det gik kursisterne på vores seneste laksekursus ved Varde å.

En del af kurserne tilbydes kun til medlemmer af Danmarks Sportsfiskerforbund, mens andre udbydes med medlemsrabat. Tilmeld dig dit favoritkursus nu, og hold øje med kursusplanen den kommende tid. Vi åbner løbende for tilmeldinger til flere nye kurser.

Østers
Når du har samlet dine østers, lærer du at tilberede dem på flere forskellige måder.