Streetfishing og fernisering af "Byfisk" i Københavns Havn

Byfisk Det 200 meter lange vægmaleri ved Enghave Brygge viser de mange fiskearter, der findes i Køvbenhavns Havn.

Søndag den 1. september kan du komme på streetfishing i Københavns Havn og samtidig deltage i indvielsen af ”Byfisk: Københavns Havn”, der er et 200 meter langt vægmaleri. På maleriet kan du se de mange fiskearter, der findes i havnen.

Tid & Sted

Søndag den 1. september, kl. 14.00-18.00

 

Enghave Brygge, Sydhavnen, 2450 København SV.

 

Mere info her.

Alle er velkomne til at prøve lykken på Enghave Brygge den 1. september, når der afholdes et streetfishing-arrangement, der samtidig markerer indvielsen af det 200 meter lange vægmaleri ”Byfisk: Københavns Havn”. Det er gratis at deltage, og arrangørerne stiller grej til rådighed.

Gordon P. Henriksen holder et kort oplæg om, hvad der er særligt ved fiskeriet i en storby og det liv, der gemmer sig under overfladen. Efterfølgende står han klar med yderligere fire streetfishing-guider og fiskeudstyr til fri afbenyttelse, så alle kan prøve kræfter med fiskeriet.

Projekt Byfisk

Byfisk er et kunstprojekt af den danske kunstner No Title. Igennem en serie af store vægmalerier i danske byer sætter kunstneren fokus på de skjulte naturoplevelser i byen. Malerierne viser de utrolige skabninger, som lever et usynligt liv under vandoverfladen lige uden for vores dør.

 

Ud over det nye værk ved Københavns Havn har Byfisk haft penslerne fremme ved Odense Å og ved Søerne i København.

 

Se mere på Byfisk.dk

Fokus på det skjulte liv
Det lange vægmaleri er lavet af kunstneren ”No Title”. Maleriet viser de mange fiskearter, som findes i havnen - herunder torsk, hornfisk, skrubbe, hvilling og multe.

Formålet med værket er at synliggøre de skjulte oplevelser i byen og bringe dem helt tæt på byens beboere. Deltagerne mødes ved maleriet, og kunstneren fortæller kort om det.