Session inviterer igen til Flyfishers Rendezvous på Møn

Mønsession Det er fjerde år i træk, at kystflue-entusiaster mødes til Session på Møn. Foto: Frederik Laks Lorentzen.

Kystfluefiskeri, events, bålmad og levende musik er nogle af ingredienserne, når den årlige Møn Session for fluefiske-entusiaster afholdes fra den 12. september til og med den 15. september 2019.

Knap hundrede kystfluefiskere plejer at finde vej til Møn, når Gordon Henriksen og Frederik Laks Lorentzen inviterer til Møn Session i september. Årets Session er den fjerde i rækken, og i år finder begivenheden sted den 12.-15. september. Som sædvanlig er det med Møns Klint Resort og Camping som base.

Session er en skøn blanding af særlige events, kystfluefiskeri på Møn efter havørred eller gedde, socialt samvær omkring lejrbålet, bålmad og levende musik. Tilmelding og nærmere info på Sessions Facebookside.

Godt humør og frie rammer
– Vi håber, I har lappet jeres pæneste waders og slebet rusten af favoritfluen. Det er nemlig tid til Session på Møn igen til september. Vi sørger for, at alt er tilstede, så I bare skal sørge for at have det fantastisk. Tilmeld jer eventet og find et sted at sove. Om det er telt, hytte, bilen eller busken, bestemmer I selv, og så kan I senere tilmelde jer fællesspisning, skriver Gordon og Frederik i invitationen og fortsætter:

– Joel fyrer som altid op i den dejligste bålmad. Fin Followers står for en bar som altid, og vi har store ambitioner for livemusik lørdag aften i år. Og ja, vi skal da ha’ yogasession igen! Og fællessang ved bålet, hvor Jeppe Søgaard synger for. Vi kræver kun én ting, og det er, at I er i godt humør og medbringer et par røverhistorier, ellers er rammerne ganske frie.

Livemusik ved bålet lørdag aften
Livemusikken lørdag aften har tidligere budt på rockabilly og country, men i år bliver det elektronisk under de store træer ved bålet.

Session får nemlig besøg af bandet We Are The Way For The Cosmos To Know Itself.

Arrangørerne garanterer, at de er lige så gode, som deres navn er langt.