Deltag i undersøgelse om faciliteter til kystfriluftsliv

DSC_5860.jpg Foto: Christian Flinker.

Københavns Universitet gennemfører en undersøgelse om faciliteter til kystfriluftsliv i Danmark. Projektet har til formål at undersøge hvilke faciliteter, de forskellige kyst- og havorienterede friluftsaktiviteter bruger. Deltag her.

Københavns Universitet gennemfører for øjeblikket en undersøgelse om faciliteter til kystfriluftsliv i Danmark. Projektet har til formål at undersøge hvilke faciliteter, de forskellige kyst- og havorienterede friluftsaktiviteter bruger.

Det omfatter bl.a. hvor faciliteterne ligger, hvad de anvendes til, og hvad de betyder for deltagelsen i kyst- og havfriluftsliv.

Viden om dette kan bidrage til bedre at forstå behovet for faciliteter og behovet for forbedringer af faciliteter, samt muligheden for at formidle eksisterende faciliteter til kystfriluftsliv i Danmark.

Undersøgelsen er uden kommercielle interesser og er støttet af Udlodningsmidler til Friluftsliv og Lokale & Anlægsfonden. Besvarelserne er anonyme. Resultaterne vil blive tilgængelige i 2019.

Når du deltager, hjælper du med at synliggøre lystfiskeriet og de facilitetsbehov, der knytter sig dertil.

Deltag her.