Nyt afsnit af Fisketegn med fiskeglade musikere

IMG_4446.jpg

Den nye sæson af radioprogrammet Fisketegn er i fuld gang, og på lørdag den 25. maj kl. 10.00 møder lystfiskeren og værten Gordon P. Henriksen de to musikere Malte Ebert – også kendt som ”Gulddreng” – og Nikolaj Koppel.

Hver lørdag kl. 10.00 indtil sommerferien er der et nyt afsnit af "Fisketegn" på Radio24syv.

Værten er som altid Gordon P. Henriksen, og i det kommende program er gæsterne intet mindre end Malte Ebert og Nikolaj Koppel. De to musikere er kammerater og er af og til på fisketur sammen.

Malte Ebert er tidligere kendt under kunstnernavnet "Gulddreng", men nogen kender ham måske også som søn af Kaare Manniche Ebert, som er fiskebiolog hos Danmarks Sportsfiskerforbund. I det kommende afsnit får Gordon og Malte Ebert da også en snak om Maltes opvækst med en gal lystfisker som far – og ikke mindst hvad det betyder for ham at få pauser fra hverdagen i naturen.

På tur efter flade 
Gutterne tager ud med Søren Vesth for at fiske efter fladfisk og havørreder i Køge Bugt. Søren har tidligere vundet både DM i trolling og DM i fladfisk flere gange, så de er i gode hænder.

Malte Eberts far, Kaare Manniche Ebert, har tidligere været gæst i Fisketegn, og det afsnit samt mange andre kan du finde her, eller der hvor du henter dine podcasts.

Lyt til afsnittet med Danmarks Sportsfiskerforbund fiskebiolog, Kaare Manniche Ebert her: