Fiskedag for alle på Sydkajen i Horsens Havn

16Lars_Andreasen-1200px.jpg Havnens Dag fejres lørdag den 25. maj i havne over hele landet. I år deltager Horsens om Omegns Sportsfiskerforening med et event i anledning af såvel Lystfiskeriets Dag som Havnens Dag.

Lørdag den 25. maj kan du deltage i Lystfiskeriets Dag vol. 2 på Sydkajen i Horsens Havn.

Nåede du ikke at deltage i Lystfiskeriets Dag i søndags, eller vil du bare gerne afsted igen, så har du chancen lørdag den 25. maj. På Sydkajen i Horsens Havn holder Horsens og Omegns Sportsfiskerforening efterfest med et fiskearrangement for alle i forbindelse med Havnens Dag 2019.

I dagens anledning åbner Horsens Havn Sydkajen for lystfiskere. Horsens og Omegns Sportsfiskerforening arrangerer i samarbejde med Horsens Havn og Dansk Amatørfiskerforening aktiviteterne på Sydkajen, som foregår mellem kl. 10 og 16. Man kommer ind ad Grønlandsvej, enten gående eller i bil. Der vil også være mulighed for at blive sejlet til Sydkajen fra Lystbådehavnen.

Fiskekonkurrence og rygning af fisk
På Sydkajen vil der være en fiskekonkurrence med 3 præmier til seniorer og 3 præmier til juniorer, demonstration af fritidsfiskergrej, rensning og rygning af fisk og mulighed for at få en snak om fiskemulighederne i området samt om fjordens tilstand og mulighederne for at forbedre den.

Der vil være repræsentanter for Horsens og Omegns Sportsfiskerforening, Dansk Amatørfiskerforening, Partnerskabet til restaurering af Horsens Fjord samt Friluftsrådet.
Du kan låne grej til deltagelse i fiskekonkurrencen.

Hvis du er mellem 18 og 64 år, skal du huske at have det statslige lystfisketegn i orden. Køb det her.