Ny fiskelodge på Fyn

Udklip.JPG På den nye fiskelodge bor gæsterne omgivet af voldgraven, der omkranser Broholm Slot.

Tre certificerede fynske guider åbner ny fiskelodge på Broholm Slot.

Fyn er for længst kommet på verdenskortet som værende én af de bedste destinationer, når lystfiskere skal udvælge deres næste rejsemål til en fisketur. Fishing Lodge Fyn er et helt nyt tilbud til lystfiskere, der besøger Fyn med det ene formål at fiske efter havørreder, gedder, torsk og fladfisk.

De tre certificerede fiskeguider Kenneth Birler, Claus Eklundh og Niklas Albrechtsen har slået sig sammen om at tilbyde en spændende oplevelse og et godt overnatningssted, og rammerne er intet mindre end Broholm Slot beliggende ved Gudme. Med mere end 50 års fælles erfaring med undervisning i fiskeri, afholdelse af kurser og mange tusinder af timers guidning i både ind og-udland i bagagen kan de tre guider skabe de rammer og ydelser, som besøgende lystfiskere fra hele verden søger.

Du kan læse mere om fiskelodgen her.