Super sølvtøj fra Fyn

52303469_10217256691986051_4722079197764255744_o.jpg Søndag den 17. februar gik Mads Petersens drøm i opfyldelse med denne imponerende overspringer.

Efter kun 20 minutters fiskeri landede Mads Petersen sin drømmefisk på kysten.

Mads Petersen er en af den slags mennesker, der tilbringer rigtig mange timer med en fiskestang i hånden hvert år. De seneste år har det mest været karperne, der har måttet stå for skud, når Mads tog på fisketure, men havørredfiskeriet på kysten har han stadig hang til. Drømmen om den helt store blankfisk fra kysten har aldrig forladt hans tanker, og i går gik drømmen i opfyldelse på én af de fynske kyster.

– Forholdene var perfekte. Det var sådan en dag, hvor man går og får tanker omkring muligheden for at hive en fisk ned fra øverste hylde, fortæller Mads Petersen.

Og tanker blev for alvor til virkelighed efter 20 minutters fiskeri. En kæmpe havørred havde taget agnen, og Mads kunne ikke tro sine egne øjne, da fisken efter en relativt kort fight lå på stranden. En helt igennem perfekt og stor vinteroverspringer!

– Det er det vildeste, der nogensinde er sket i min havørredkarriere. Jeg tror, jeg skreg i 5 minutter af ren lykke, slutter Mads Petersen.

Havørreden var på imponerende 84 cm, og vægten viste 6,9 kg.

Stort tillykke til Mads herfra.