Lystfiskernes bibel til medlemspris

den fuldkomne fisker.jpg

Lystfiskernes bibel, ”Den fuldkomne fisker”, er blevet genoptrykt med forord af Uffe Ellemann-Jensen og efterskrift af Kjeld Hillingsø. Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund har du nu mulighed for at få fingre i bogen til en skarp medlemspris.

Få bogen til medlemspris
Som medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund kan du købe ”Den fuldkomne fisker” til medlemspris hos forlaget Lindhardt og Ringhof i hele 2019. Brug rabatkoden, som du finder under ”min-side” ved at logge ind på din medlemsprofil, og få 25% rabat + fri fragt.

Find bogen på www.lindhardtogringhof.dk

 

Pris: 499,95 kr.(uden medlemsrabat) 

Sidetal: 416.

Den næsten 400 år gamle bog ” Den fuldkomne fisker” af Izaak Walton og Charles Cotton er en klassisk og poetisk bog for lystfiskere, som netop er blevet genoptrykt. Bogen er et genoptryk af den oprindelige danske udgave fra 1943, men som noget nyt er der forord af Uffe Ellemann-Jensen og efterskrift af Kjeld Hillingsø. Begge har været lystfiskere siden barnsben, og de har fisket flere steder rundt i verden.

Den nye bog er trykt på lækkert tykt papir og har et grafisk indbydende smudsomslag med en smuk skalle på forsiden og på indersiden farvetegninger af aborrer, bækørreder, ål og gedder.

"The Compleat Angler", som bogen hedder på engelsk, udkom første gang i 1653 i England og blev helt fra begyndelsen en stor succes. Førsteudgaven fra dengang handles den dag i dag til ufattelige summer, og bogen er en af de mest trykte bøger i engelsk litteratur.