Foredrag om Mariager Fjord

Henrik Leth.jpg Henrik Leth har godt styr på ørrederne i Mariager Fjord. Foto: Henrik Leth

Kom til et spændende foredrag om Mariager Fjord den 13. februar.

Er man kystfisker, så er Mariager Fjord et af Jyllands mest attraktive fiskevande. Året rundt kan fjorden byde på eminent fiskeri efter velnærede havørreder med proportioner, der vidner om, at der aldrig mangler føde i fjorden.

Lystfiskerforeningen Waders er en alsidig forening, hvor mange medlemmer dyrker kystfiskeriet. Derfor har de inviteret Henrik Leth til at fortælle om fiskeriet i Mariager Fjord. Selvom man ikke er medlem, så er foredraget også åbent for ikke-medlemmer. Skulle du have lyst til at blive klogere på fjordfiskeriet så mød op i Støvring den 13. februar.

Om Henrik Leth
Henrik Leth har gennem flere årtier dyrket fluefiskeriet i Mariager Fjord fra land og ikke mindst fra sin pontonbåd. Denne viden deler han gerne flittigt ud af. På www.brakvand.com er der løbende spændende beretninger fra Henriks fiskeri i hele verden og ikke mindst fra de mange ture til hans ”hjemmevande” Randers Fjord og Mariager Fjord.

Hjemmesiden er et overflødighedshorn af brugbare informationer om mange forskellige slags fluefiskeri og ikke mindst beskrivelser af kystpladser i hele landet.

Info
Tidspunkt. Onsdag den 13. februar kl. 19-21.00

Sted: Bavnebakkeskolen (auditoriet)

Adresse: Bavnebakken 105, 9530 Støvring

Tilmelding til tlf. 2048 0850

Arrangementet koster 25 kr. for ikke-medlemmer.