Bliv arrangør på Lystfiskeriets Dag 2019

33174646_2195859460440560_4406054546346868736_n-kopi.jpg Lystfiskeriets Dag er for alle aldersgrupper og for såvel nybegyndere som øvede lystfiskere.

Forbered et event på Lystfiskeriets Dag, og vær med til at vække danskernes interesse for lystfiskeri søndag den 19. maj 2019.

Endnu engang indbyder Danmarks Sportsfiskerforbund til det landsdækkende event Lystfiskeriets Dag, som i år foregår søndag den 19. maj. Formålet med dagen er at give danskerne en god fiskeoplevelse, hvad end de er nybegyndere eller inkarnerede lystfiskere. Der er tradition for, at foreningerne i Danmarks Sportsfiskerforbund afholder et arrangement på Lystfiskeriets Dag, men også kommuner, museer, fiskesøer og naturskoler plejer at være med.

Lystfiskeriets Dag giver mulighed for at vække interessen for lystfiskeri hos både børn, unge og ældre, som måske ellers ikke fisker. For foreninger er dagen en lejlighed til at møde nye, potentielle medlemmer.

Bliv arrangør
Som arrangør bestemmer I selv, hvor jeres arrangement skal afholdes, og det er op til jer, om I vil indbyde til havnefiskeri, kystfiskeri efter hornfisk, ørredfiskeri i sø og å eller noget helt fjerde. Det afgørende er, at deltagerne får en god oplevelse sammen med jer.

Sidste tilmeldingsfrist for arrangører er den 22. april 2019 via dette link. I maj måned vil alle arrangementer blive præsenteret på et Danmarkskort her på Sportsfiskeren.dk.

Har du spørgsmål om Lystfiskeriets Dag, kontakt Julie Myhre på jm@sportsfiskerforbundet.dk.