Nyt afsnit af FISKEguiden: Beklædning og vaders

Beklædning_1.26.1.jpg

Endnu et nyt afsnit af FISKEguiden er nu online. Her kan du blive klogere på det udstyr, som ikke direkte benyttes til at fange fisk med, men alligevel er hel essentiel fiskeudrustning – nemlig beklædning og vaders.

Efter første sæson af FISKEguiden har der været rigtig stor efterspørgsel på et afsnit, der satte fokus på det udstyr, som ikke direkte benyttes til at fange fisk med, men det man har på. Det udstyr, der sørger for man har det varmt, tørt og godt. Og det er lige netop det, Gordon P. Henriksen og Niels Vestergaard bruger en lille halv time på i det nyeste afsnit af FISKEguiden.

De er taget med til fiskekonkurrencen, Fjordlandet Open, i Isefjorden og Roskilde Fjord. Vi får en god fornemmelse for stemningen til dette hyggelige, tilbagevendende arrangement, samtidig med at Gordon er med ude på kysten. Her gennemgår Gordon al den beklædning, vi lystfiskere kan have brug for.

Alt fra det inderste undertøj til de yderste lag og forskellige typer vaders, heldragter, tørdragter, huer, handsker, sokker med mere gennemgås. Ja, de kommer sågar ind på undertøj med indbyggede elektriske varmelementer.

Du kan se det nye afsnit nedenfor eller følge linket her.

Du kan finde alle afsnit af FISKEguiden på Danmarks Sportsfiskerforbunds YouTube-kanal eller på www.fiskeguiden.info.

I slutningen af året udkommer afsnittet om ”Grusbanden”, og i løbet af 2019 vil afsnittet om bækørredfiskeri blive produceret og udgivet.