Målrettet indsats gav endelig stor knude

knude5.jpg Knuden på 2,320 kg var ny personlig rekord for Mathias Jensen.

Mathias Jensen fra Næstved fik endelig belønning for en ihærdig indsats, da han fangede en stor knude i Suså efter mange ture gennem de seneste to år.

For få dage siden skrev vi om Mathias Jensens knudefiskeri ved Suså i Næstved, og om hans ønske om at fange en rigtig stor knude. Efter mange ture gennem de sidste par år fik han endelig opfyldt sit ønske om aftenen tirsdag den 18. december.

Sammen med en anden fisker havde han indfundet sig på pladsen først på aftenen, og da klokken blev 20.15, kom aftenens første knude på land. Det var en fisk på knapt et halvt kilo.

Mathias skulle hjemad kl. 21.15, og da han kun havde ti minutter af sin fisketid tilbage, kom der et forsigtigt hug på den ene stang. På sidste tur var han blevet snydt, da det var en stor rimte, der huggede, men denne gang var den god nok.

- Allerede ved tilslaget kunne jeg mærke, at denne her var rigtig god, og nej, det var ikke en rimte igen. En rigtig tyk flot knude på 2,320 kg, og min nye PR. Så mit mål om en knude over kiloet denne vinter blev bestemt opfyldt, fortæller Mathias.

Den var så stor, at han ikke kunne trække den op i linen, så den anden fisker hjalp til med at holde stangen, så Mathias kunne klatre ned og lande fisken, der heldigvis kom sikkert på land.