Flot belønning til nordmand på langfart

magnus1.jpg Magnus fangede den store havørred på en Vaskebjørn, str. 6.

I sidste uge tog Ole Martin Gilbu fra Kragerø i Norge sammen med fiskevennerne Mads og Magnus den lange vej til Møn for at fiske havørred på flue. Det gør han flere gange om året og kører gerne de 1600 km tur-retur for at nyde naturen på Møn og for at få chancen for en stor havørred.

Med på denne tur var Mads Arve Moe og Magnus Riksfjord fra Larvik. Magnus, der har ti års erfaring med kystfiskeri på Fyn, var på sin tredje tur til Møn, og resultatet blev en ny personlig rekord for dansk havørred.

–Vi lagde en plan for fiskedagene ud fra vejrforholdene og erfaringer fra mine tidligere ture til Møn, fortæller Ole Martin Gilbu og fortsætter:

– Fiskepladsen, vi udvalgte, blev en plads, hvor jeg har fået mange havørreder op til 3,7 kg.

Magnus havde også selv fisket pladsen før med gode resultater, og denne gang blev det en ny personlig rekord for dansk havørred for ham, da en stor fisk huggede på hans flue.

– Fisken var 69 cm lang og vejede 4,2 kg. Forholdene var fine med let farvet vand, godt med strøm og lidt vind. Magnus og Mads fik æren af at fiske revet af først, og efter nogle få kast huggede fisken inde på kun 80 cm vand, slutter Ole Martin Gilbu.

magnus2.jpg
Den store havørred huggede inde over revet på kun 80 cm vand.