Ti hektiske minutter på Nordkysten

christianf2.jpg Det var spinnestangen, der var i brug, da Christian oplevede nogle hektiske minutter på Nordkysten.

Da Christian Fischer fra Hillerød fiskede på den sjællandske nordkyst, havde han ti ørreder i hånden i løbet af kun ti minutter.

Fredag den 19. oktober kørte Christian Fischer fra Hillerød til en af hans kystpladser på den sjællandske nordkyst nær Hundested. Fremme på pladsen prøvede han først det ene af pladsens to rev. Her mistede han en fisk og ærgrede sig en del, men da han skiftede til det andet rev, glemte han hurtigt ærgrelsen, for her var der masser af ørreder i en kort periode.

Fiskene forsvandt nemlig igen, men i løbet af ti minutter havde han ti havørreder oppe til afkrogning. Enkelte undermålere, en del omkring målet og på toppen tre fine fisk på henholdsvis 52 cm, 56 cm og 58 cm, som kom med hjem.

– Jeg fangede først den på 52 cm, men havde jeg vidst, hvad der fulgte, var den røget ud igen, for normalt tager jeg ikke så mange fisk med hjem, fortæller Christian.