Tak for fiskeentusiasmen!

IMG_20181016_153137-kopi.jpg På Danmarks Sportsfiskerforbunds Juniorlederkursus bliver de unge aspiranter dygtigere lystfiskere og bedre til at formidle lystfiskeriet til andre. På billedet ses August (Fiske 1), instruktør Frederik Pedersen og Kasper (Fiske 1) med en Gudenå-laks.

Årets Juniorlederkursus er vel overstået. Tak til både sponsorer, lokale sportsfiskerforeninger og de 15 utrættelige fiskeinstruktører, der gjorde det muligt at gennemføre endnu en udgave af Danmarks fedeste fiskeuddannelse for unge.

I weekenden indfandt roen sig igen på Aalestrup Naturefterskole, som endnu en gang har dannet rammen om årets Juniorlederkursus i uge 42. Som altid har programmet været fyldt op med fisk og fiskeri fra morgen til aften.

Det har været en uge med svært fiskeri. Forsigtige havørreder i fjorden og kræsne laks og havørreder i åerne gjorde hver en fisk til en flidspræmie. Men der kom dog fisk på land. I alt blev der fanget 6 laks i Gudenåen og 15 havørreder i Mariager Fjord.

Men uden fiskevand – intet kursus. Vi siger derfor stort tak til Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening, Viborg Sportsfiskerforening, Hobro Sportsfiskerforening, Langå Sportsfiskerforening og Aalestrup Lystfiskerforening for lån af deres dejlige fiskevande, som har givet juniorerne gode oplevelser.

Ugen har også budt på konkurrencer, hvor vi har fået sponsoreret nogle fantastiske præmier, så derfor skal der også lyde en stor tak til:

Fluebinding.nu ved Daniel Holm
Go Fishing
Almas Park og Fritid
Korsholm
The Fly Company
Zpey
LOOP Tackle

En sidste tak skal lyde til de 15 instruktører, der ugen igennem har delt ud af deres fifs og fiduser fra morgen til aften i klasselokalerne, i grejfremstilling, i fluebinding, ved vandet, og som forhåbentlig har smittet de unge mennesker med deres fiskeentusiasme!