Flotte fisk og fotos til Fjordlandet Open

sørenjh (1).jpg

Efterårets udgave af Fjordlandet Open havde knap 100 deltagere, som leverede flotte fisk og fotos fra Roskilde Fjord og Isefjord.

larsjh.jpg Lars Juel Hansen havde kanonfiskeri lørdag morgen, hvor fire ørreder med en gennemsnitslængde på 55 cm faldt for hans fluer.

Da resultatet af weekends konkurrence Fjordlandet Open blev afgjort i Værftscafeen i Holbæk søndag eftermiddag, var omkring halvdelen af de knap 100 deltagere mødt op, og de blev vidne til, at førstepladsen blev delt mellem Lars Juel Hansen og Kim Christoffersen, der efter dommerkomiteens vurdering begge havde indrapporteret havørreder på 60 cm. På tredjepladsen fulgte Klaus Bruunshøj, mens Alexander Pedersen og Casper Krohn Olsen blev henholdsvis nummer fire og fem.

Søren Juel Hansen havde fornøjelsen af at fiske sammen med sin bror Lars Juel Hansen, og da Lars lørdag morgen fangede fire havørreder med en gennemsnitsstørrelse på 55 cm, var der rig lejlighed til at få taget nogle gode fiskebilleder. Søren sendte da også fem meget fine billeder ind til fotokonkurrencen, og dommerne var helt enige om at kåre det ene som vinder i konkurrencen. Der var lige så stor enighed om, at andenpladsen i samme konkurrence skulle gå til Christian Fischer.

Christian Fischer løb med andenpladsen i fotokonkurrencen med et billede, der fint illustrere konkurrencens fokus på Catch and Release.
Christian Fischer løb med andenpladsen i fotokonkurrencen med et billede, der fint illustrere konkurrencens fokus på Catch and Release.
Kim Christoffersen II.jpg Kim Christoffersens profiterede af sit store kendskab til de to fjorde og fangede den ene vinderfisk.

Da der fredag aften var fællesintroduktion og -spisning i Holbæk, blev der solgt lodder for 5.000 kr. i et amerikanske lotteri, og ved præmieoverrækkelsen søndag kunne Fishing Zealands projektleder Niels Lagergaard Pedersen fortælle, at de 5.000 kr. ubeskåret går til vandløbsarbejdet i Tuse Å Ørredsammenslutning.