Endnu en vellykket Session på Møn

session2.jpg

82 kystfluefiskere havde fundet vej til campingpladsen ved Møns Klint Resort, hvor den fjerde udgave af Møn Session blev afviklet i weekenden den 13-16. september.

I lighed med tidligere var årets session arrangeret af Gordon P. Henriksen og Frederik Lorentzen, og de mange deltagere udtrykte bagefter stor tilfredshed med arrangementet, der forener fiskeri efter havørred på kysten med socialt samvær om aftenen omkring det store bål og ved baren ”Gydebanken”.

session1.jpg
TV ØST fandt Gordon P. Henriksen ved ”Gydebanken”, som er navnet på baren til Møn Session. Foto: Henning Pedersen.

TV ØST kom fredag aften forbi og lavede interview med Gordon P. Henriksen. De overværede også konkurrencen BlindBindeBattle, hvor deltagerne skulle binde en Kobberbasse med bind for øjnene. Var de blevet til lørdag kunne de også have set ”Yoga i waders”, hvor en yogainstruktør hjalp deltagerne på vej.

Se TV ØST’ indslag her 

session3.jpg
Mens nogen svingede fluestængerne på kysten, deltog andre i årets yoga-event. Foto: Knud Stangegård.

På kysten blev der fanget godt med fisk, men dog flest under mindstemålet. Et makkerpar fra Slagelse var dog en undtagelse. Michael Jørgensen og Michael Villingshøj Larsen havde stort held med at fiske med Guldbassen. De fangede tre fisk omkring den halve meter samt to på henholdsvis 65 og 66 cm. Flere fiskede også med held efter brakvandsgedderne i Stege Nor.