Fisk og fluefiskeri på fotofestival

Jonas_Borinski_06.jpg På fotofestival 2018 i Thy kan du blandt andet komme til foredrag med Jonas Borinski, som producerer film om natur og fluefiskeri i hele Europa. Foto: Jonas Borinski

Naturforkæmper, filmskaber og fluefisker Jonas Borinski fra Tyskland holder foredrag om fluefiskeri og naturbevaring på fotofestival 2018 i Thy.

Fotofestival 2018
Fotofestival er Danmarks største, tilbagevendende begivenhed for foto og natur med foredrag, udstillinger, workshops og konkurrencer. Et overflødighedshorn af fotografisk inspiration, enestående naturbilleder og eventyrlige fortællinger fra naturens verden.

 

Fotofestival 2018 foregår i weekenden d. 28-30. september i Thisted. Læs mere på www.fotofestival.dk

I weekenden d. 28.-30. kan du opleve Jonas Borinski, der holder foredrag med fokus på fluefiskeri og naturbevaring på årets fotofestival. Sammen med sine brødre driver han selskabet Brothers On The Fly, som producerer film om natur og fluefiskeri i hele Europa, og brødrene har holdt foredrag og vist film på adskillige, internationale Fly Fishing-festivaler.

I foredraget fortæller Jonas Borinski om, hvad der motiverer ham til at lave film og fotos om fluefiskeri, og om hvordan man opnår det, der er vigtigst, meningsfulde billeder. Han taler også om ligheder og forskelle mellem udendørsfotografering og filmskabelse, og hvad fiskeri og fotografering har til fælles.

Jonas_Borinski_04.jpg
Jonas Borinski viser stillbilleder og film fra hele Europa og fortæller om udfordringerne og fordelene ved at følge tre passioner samtidigt: fotografering, film og fluefiskeri. Foto: Jonas Borinski