Stædighed førte til 60 cm pighvarre

Billed 1, pighvar fra Isefjorden.JPG Kim Christoffersens flotte pighvarre var 60 cm og vejede 3,4 kg.

Kim Christoffersen har mange ture til Isefjorden og fanger naturligvis også mange fisk. For det meste havørreder i endog svær kaliber. Men Kim fisker såmænd også efter pighvarrer – og i år på nye spots.

Sidste år fangede Kim Christoffersen pighvarrer på et par spots i Isefjorden, og han har i år fisket de samme spots, dog uden det store held. Således også den 3. maj, hvor Kim for tredje gang fiskede efter pighvarrer på de gammelkendte spots. Det gav ikke pote, så Kim måtte finde nye græsgange i sin søgen efter de fortræffelige spisefisk.

Nye spots 
De nye spots viste sig at være svære at fiske, for der var en del møg på bunden, samt blæretang. Men Kim gav ikke op, hvilket i sidste ende lønnede sig. Han fangede nemlig en flot pighvarre på 60 cm, som vejede 3,4 kg.

– Jeg brugte samme agn som sidste år, nemlig en Sandeel, kobberfarvet, hvilket viste sig at være et super valg, fortæller Kim.

– Det er helt sikkert, jeg skal ud igen på lørdag et sted i Isefjorden, – måske vi ses, slutter Kim sin beretning.