Lystfiskeriets dag på Fyn

unnamed.jpg

Tre steder på Fyn er der i år arrangementer på Lystfiskeriets dag søndag den 20. maj.

Svendborg Sportsfiskerforening stiller som sædvanlig op ved Magaardsodden på Skaarup Strand ud for ishuset. Der er stænger og hjælp til at rigge samme. Ude i det dybe vand for enden af odden er der gode chancer for at komme i kontakt med hornfisk. Hele familien kan være med og i teltet kan man deltage i konkurrencer. For mere information kan formand Preben Sørensen kontaktes på elprebzi@gmail.com eller telefon 22370085.

Odense Sportfiskerklub sætter i samarbejde med Odense Jagt og Fritid 1000 fladfisk ud i Odense Havn. Forældre og børn kan møde op ved Tysklandskaj og være med til at fange fiskene og dermed vinde præmier. Havnen gør det nemt for selv de mindste at deltage i fiskeriet. For yderligere oplysninger kan Niels Jensen kontaktes på niels@odensesportsfiskerklub.dk eller telefon 20618587.

Foreningen Fynske Lystfiskere er at finde på Enebærodde hvor de indbyder til en hornfisketur. Man kan få mere at vide om turen ved at kontakte Arnt Christensen på mail@fynskelystfiskere.dk eller telefon 23814906.

Alle arrangementerne kan findes på kortet nedenfor.