Lystfisker: Del din viden om fiskeri og havmiljø

FISKER 3.jpeg

Miljø- og Fødevareministeriet ønsker at blive klogere på lystfiskeres holdninger til havmiljø og affald. Udfyld spørgeskemaet senest 15/4, hvor der trækkes lod om 10 gavekort på 200 kr. til en butik efter eget valg.

Svarene vil indgå i oplysningskampagnen 'Sammen om et hav uden affald', som Miljø- og Fødevareministeriet gennemfører i 2018. Kampagnen henvender sig til strandgæster, sejlere og lystfiskere.

Kampagnens mål er at sætte fokus på, hvordan strandgæster, turister, lystsejlere og lystfiskere kan minimere mængden af affald ved kysten, i havnen og i havet. Det skal bl.a. ske ved at informere om affaldets negative konsekvenser i havet. Undersøgelser viser eksempelvis, at næsten hver fjerde sild i Storebælt har indtaget plastaffald.

Besvar spørgeskema inden d. 15/4 og vind et gavekort
Spørgeskemaet er 100 % anonymt og handler om din viden, holdning og adfærd i forhold til affald i havet, ved kysten og i havne. Din besvarelse er en hjælp for Miljø- og Fødevareministeriets arbejde med havmiljøet.

Deltag i undersøgelsen senest d. 15/4. Så deltager du i lodtrækningen om 10 gavekort på 200 kr. til butikker efter eget valg (vælg blandt mere end 300 butikker på Gavekortet.dk). Det er anonymt at deltage i undersøgelsen.

Deltag i undersøgelsen her