”Oldsager” og andet brugt grej i Korsør

Billed-1,-Hardyhjul-fra-oldtiden-(1).jpg Lokalredaktørens eget gamle klenodie, “The Altex” made by Hardy Brds. Ltd. Alnwick og naturligvis nummereret. Spinnehjulet kommer dog ikke under hammeren. Foto: Rune Hylby.

I den kommende weekend er der fiskegrej til salg for både de ”gamle støvede” og de unge pushere, der skal have forøget samlingen af grej. Dansk Grejsamler Klub afholder nemlig det ene af to årlige weekendarrangementer med salg af brugt fiskegrej.

Af de to arrangementer afholdes det ene på Sjælland, mens det andet foregår i Jylland. I år foregår arrangementet på Sjælland endnu engang i Korsør, hvor Storebælt Camping og Feriecenter, Storebæltsvej 85, 4220 Korsør lægger lokaler til.

Lørdag den 10. marts fra 10.00-15.00 byder på ”fiskegrejsloppemarked”, hvor alle kan slå sig ned med sine ting med køb, salg og bytte for øje. Det eneste krav er, at tingene relaterer til lystfiskeriet. Der er tradition for, at lørdagens marked bruges til hyggeligt samvær mellem nye og gamle medlemmer, og der er gratis adgang.

Søndag den 11. marts kl. 10.00 holdes så den store auktion, hvor sjældent samlergrej, nyere brugsgrej og alt til faget hørende sælges. Der er mellem 300 og 500 numre, der skal under hammeren, og der er noget for enhver pengepung og interesse. Auktionen om søndagen er kun for medlemmer af Dansk Grejsamler Klub, men du kan for den nette sum af 50.- kr. få et to måneders medlemskab af Dansk Grejsamler Klub, og dermed byde på lige fod med alle de øvrige medlemmer.

Du kan få yderligere information om arrangementet her.