Nordkysten leverer flotte overspringere

rino3.jpg Forkert vind og høje bølger kunne ikke stoppe Rino Hansen.

Koldt vejr, vind fra nordøst og store bølger var ingen hindring for Rino Hansen og Bo Jensen, da de fiskede på den sjællandske nordkyst tirsdag den 13. marts og igen onsdag den 14. marts. Resultatet var fire flotte overspringere.

Vinden stod ind fra nordøst, hvilket ikke er sagen på den nordsjællandske nordkyst, når man er højrehåndet fluefisker. Men Rino Hansen fra Frederiksværk tog alligevel ud og blev belønnet for sin indsats i de høje bølger. Midt på formiddagen kom en flok fisk forbi, og på 10 minutter havde han fire havørreder oppe til afkrogning. Den ene var en flot overspringer på 61 cm, som huggede på en Fyggi-flue.

bo.jpg
Bo Jensen havde held med at fiske sit lille blink hen over lavt vand i store bølger.

På samme plads fiskede Bo Jensen fra Græsted, og lige efter kunne han lande en overspringer på 67 cm, der senere på dagen fik følgeskab af en, der var cirka 10 cm kortere. De blev begge fanget tæt på land over lavt vand på et lille kobberfarvet Stikling-blink på 10 g.

Dagen efter var vejrforholdene stort set de samme, og igen havde Rino held med sin Fyggi-flue. Resultatet var endnu en flot overspringer på 60 cm. Se den vilde fight nedenfor.