Fang nytårstorsken i Københavns Havn

DSC_0237.JPG Den 30. december kan du fange nytårstorsken i Københavns Havn

Igen i år får man chancen for at selv at skaffe sig nytårstorsken, når der den 30. december afholdes Fiskedag i Københavns Havn. I dagens anledning har By og Havn samt en del bolværksejere givet tilladelse til fiskeri på områder i det centrale København, hvor det ellers ikke er tilladt at fiske.

Det er gratis at deltage, og Sundfiskerne.dk, der står bag arrangementet, har skaffet sponsorpræmier til dagens største fangster. Der trækkes desuden lod blandt alle deltagere om fribilletter til flere af turbådene på Øresund.

Arrangementet starter kl. 10.00 med velkomsttale ved Ofelia Plads/Kvæsthusbroen. Her vil alle deltagere blive informeret om regler for dagens fiskeri og konkurrence. Der er indvejning og præmieuddeling kl. 16.30.

Læs mere om arrangementet her.