Gode uger ved Køge Bugt

peter3.jpg Dagens bedste fangst var en fin blank havørred på 4 kg

For et par uger siden skrev vi her på Sportsfiskeren.dk om Peter Villquist fra Køge, der brugte sit kystfiskeri som stressterapi og desuden havde haft rigtig gode fangster. Læs her.

Peter giver den fortsat fuld gas, og har brugt rigtig mange timer ved Køge Bugt de sidste uger, og resultaterne er bestemt ikke udeblevet. Han har fået to havørreder på fire kilo og to på 3 kilo, samt mange i mindre størrelsesorden. Ved dagens fiskeri onsdag den 15. november blev det til to havørreder. Den ene en mindre fisk på 45 cm og den anden en fin blank havørred på 4 kg og 66 cm. Så var der ikke mere tid til rådighed, inden han skulle passe arbejdet på sin tandlægeklinik.

- Selv om jeg har fanget godt med fisk, er jeg stadig nybegynder, men jeg går All in og udforsker og efterrationaliserer, så jeg forhåbentlig bliver klogere på det, fortæller Peter og tilføjer: Jeg er helt ydmyg og synes stadig, der er meget, jeg skal finde ud af.

De seneste ugers fiskeri har foregået på den samme plads, hvor han så har registreret, hvordan der har været under forskellige vejrforhold og på forskellige tider af dage. Det hele samler han i en logbog, som han så håber kan give et samlet billede på længere sigt.