Helsingør Nordhavn går i FISK

nordhavn.jpg

Man kan komme ombord på en fiskekutter, filetere sin egen aftensmad, finde rundt i makrellens indre eller lade fingrene løbe over det kolde skind på en levende fisk i rørebassinet, når Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri (FSK) inviterer til arrangement på Nordhavnen i Helsingør søndag den 3. september 2017, kl. 11.00-16.00. 

Der er gratis adgang, og ud over en masse fisk, fiskere og formidling af Øresund, vil være velkomst ved Borgmester Benedikte Kiær, lækker mad at købe fra Marienlyst, øl og vand og en god gang folkemusik til at lægge stemningen, lover arrangørerne.

Ud over FSK har arrangementet deltagelse af Marienlysts kokke, fiskere fra Øresund, Helsingør Nordhavn, Øresundsakvariet, Helsingør Kommunes skoler, Fiskerikajen, Kystfisker Kompagniet og Danmarks Naturfredningsforening.