Surfcasting DM 2017

_KOP9254_web.jpg

I år afholdes det officielle danske mesterskab i surfcasting af Danmarks Sportsfiskerforbunds Surfcastingsektion, i samarbejde med Dansk Surfcastingklub, den 22. til 24. september på Sejerø. Det er et åbent arrangement, så alle kan deltage.

Danmarksmesterskabet består af en fiskekonkurrence (bund mede) om lørdagen og en kastekonkurrence om søndagen, som afholdes på en mark. De individuelle Danmarksmestre kåres i hver konkurrence. Derudover er der en kombineret vinder – den som klarer sig bedst i begge konkurrencer.
 
Der må maksimalt fiskes med to stænger, med maksimum to kroge på hver. I kastekonkurrencen kan der frit vælges mellem 100, 125, 150 eller 175 grams lodder, som udleveres. Lineregler skal overholdes.
 
Der vil være pokaler eller medaljer til de tre første i hver konkurrence. Der vil derudover være præmier til minimum de tre første i alle konkurrencer.
 
Indkvartering og forplejning
Arrangementet har base på Sejerø Lejerskole. Her vil Brian og Lasse fra Sejerø stå for indkvarteringen og forplejningen. Hele arrangementet koster 750 kr. inklusiv deltagergebyr, overnatninger på lejrskolen og forplejning, som er aftensmad fredag, morgenmad med smør selv-madpakke lørdag og søndag samt aftensmad lørdag.
Vi skal overnatte i store rum med plads til ca. 8 personer i hver. Der er også nogle enkelte små værelser, der bruges som familieværelser. Der er også mulighed for telt, hvis nogen ønsker det. Medbring selv sengetøj / sovepose. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige med alt det praktiske på lejrskolen. 
 
Der er kun et stort køleskab i køkkenet, men en stor kummefryser, så medbring selv køletaske og fryseelementer, så I kan opbevare de forhåbentlig mange fisk, I fanger.
 
Gratis færge til 15 biler
Det er lykkedes os at få Kalundborg kommune til at betale færgebilletterne fra Havnsø til Sejerø og retur for 15 biler. I bedes forsøge at være så mange som muligt i bilerne. Ved bestilling vil vi bede jer oplyse, hvem I kører sammen med. Hvis I ikke har nogen aftale, så angiv det på bestillingssedlen, og vi vil forsøge at sætte folk i kontakt med hinanden. Nærmere info om reservationer til færgen til de tilmeldte.

 
Tilmelding
Tilmelding og betaling senest mandag d. 4 september 2017.  Pengene indsættes på oplyst kontonummer på bestillingssedlen, så de er på kontoen d. 4 september.
 
Tilmeldingsseddel kan downloades fra www.Surfcastingklub.dk, eller du kan du få det tilsendt ved henvendelse til nedenstående.
Tilmelding til Arne Jørgensen, telefon: 29 45 96 12, E-mail: arne.jorgensen@stofanet.dk
 
 
Program
 
Fredag 22/9:
 
Fra klokken 17.00 Ankomst og indkvartering.
 
Fælles aftensmad, forventet 20.30 (Færgen er først inde ca. kl. 20. Rykkes evt. frem afhængig af ankomst)
 
Klokken ?? Dansk Surfcasting Klub afholder generalforsamling
 
 
Lørdag 23/9:
 
07.30 Morgenmad + smør selv madpakke
 
09.00 Pladstrækning og udlevering af agn

09.30 Afgang fra campingpladsen    

11.00 Start fiskeri 1. halvleg
 
14.15 Pladsskifte
 
14.45 Start fiskeri 2. halvleg
 
18.00 Slut fiskeri og afrigning af grej
 
20.00 Aftensmad på Campingpladsen, med efterfølgende præmieuddeling for dagens konkurrence

 
Søndag 24/9:
 
07.30 Morgenmad + smør selv madpakke
Derefter rengøring af hytter og udtjekning fra campingpladsen.
 
09.30 Afgang til kastebane
 
Ca. 15.30 Afslutning med præmieuddeling i kast og kombineret
(Det vil foregå ude på kastemarken, men skulle det være dårligt vejr, kan vi komme tilbage til lejrskolen)
                               
                                                                      
Forbehold for ændringer.
Surfcastingsektionen under DSF, Arne Jørgensen