Herlig start på sommerferien

antonogasger.jpg

Lasse Fjeldsted fra Sorø fortæller til Sportsfiskeren, at hans to fiskeglade sønner Anton og Asger tog hul på deres sommerferie med maner, da de i en lokal sø fandt en bestand af solaborrer. De små fisk var særdeles flotte, men med størrelser op til 15 cm gav de ikke den store fight.

Så var der anderledes gang i sagerne, da de nogle dage efter besøgte en lokal havn, hvor rygterne fortalte om undslupne regnbueørreder.

- Anton på 7 år lagde ud med spinnefiskeri i flot stil og havde et godt hug, men mistede desværre fisken efter kort tid. Antons ben rystede så meget af spænding, at han lige måtte have en pause, fortæller Lasse og fortsætter: Derefter gik drengene over til at fiske med flåd og powerbait. Anton startede her med at lande en flot regnbue på 47 cm til tydelig misundelse hos lillebror Asger på 4 år. Asger svarede dog godt igen, da han i fin stil landede en regnbue på 38 cm.

Sidst på dagen spottede Anton en fisk i overfladen og sendte straks proppen derud. Det resulterede i dagens største regnbueørred på 48 cm. En herlig start på sommerferien.

asger.jpg
solaborre.jpg