Fynske havørreder på svensk tv

svartzonker.jpg

Havørrederne omkring Fyn, Langeland og Ærø er blevet filmet igen og igen. De optræder på en stribe film produceret af blandt andet danske Niels Vestergaard og Havørred Fyn.

Nu kommer de også på svensk tv. Sveriges mest populære livsstilsprogram, Fiske-Feber, har været på Fyn for at fiske havørreder. Det populære program har 170.000 seere, og det sendte et hold på otte mand til Fyn for at filme Nordens bedste ”havsöringfiske”, som det hedder derovre.

Værten Claes ’Svartzonker’ Claesson kendes som Sveriges sportsfisker-profil nr. 1, som i hvert program har en (hemmelig) kendis-gæst med på fisketur.

”Vi kan selvfølgelig ikke røbe hvem gæsten var, men hun er ikke frøken-hvem-som-helst for svenskerne, hvor 100.000 følger hende på Instagram”, oplyser Havørred Fyn i en pressemeddelelse.

Til trods for sin debut som lystfisker, skidt forårs- og fiskevejr og en ny fiskestang som forsvandt i bølgen blå, fik gæsten for rullende kameraer sørget for, at tv-afsnittet bliver en succes. Og så allerede på fiskedag nr. to.

”Det er meget godt gået som debuterende havørredfisker! Det mener Kanal 5 også, og fiskerejsen bliver nu til 35 minutters top-tv om fynske havørreder, som sendes midt i september”, tilføjes det fra Havørred Fyn.