Fiskelodge vandt fynsk initiativpris

fiskelogde.jpg

Helnæs: Denmark Fishing Lodge på Helnæs har vundet Fynske Banks Initiativpris.

Omar Bo Gade og Valentina Scarabelli, som nu har drevet fiskelodgen i fire år, modtager prisen og tilhørende 25.000 kroner med bl.a. begrundelse i ”ejernes store engagement og evne til at tiltrække lystfiskere fra hele verden” og at de kommer med en unik forretningsidé, som der ikke er ret mange der har tænkt over, lyder det fra Søren Thomsen, filialdirektør Fynske Bank Assens. 

Fra Havørred Fyn lyder et stort tillykke med prisen.

”Det er skønt at se, at en målrettet indsats mod rejselystne sportsfiskere lykkes i så stort et omfang. Stærkt gået af Danmarks første fiskelodge. At både sportsfiskere og lokalt fynsk erhverv kan få både glæde og gavn af øernes gode kystfiskeri, og heraf følgende gæster, er jo netop humlen ved Havørred Fyn”, skriver Havørred Fyn i en pressemeddelelse.