logo.png

Odsherreds Sportsfisker Forening afholder d. 19. og 20. august Danmarksmesterskaber i makrelfiskeri. Der fiskes fra Odden Havn, i egen båd eller kutter. Danmarksmesteren er den, der fanger den tungeste makrel.

Oversigt over kategorier:

  • Individuelt DM i makrelfiskeri.
  • DM i Makrel Kutter
  • DM Team-konkurrence: 10 tungeste fisk i et team på 2-4 personer. Der kan også tilmeldes team bestående af kutter hold.
  • DM i makrelfiskeri Junior (3-15år): I denne klasse fiskes der også med i Individuelt DM i makrelfiskeri, dog kan fisken kun tælle et sted.

Alle – uanset kategori – dyster om at blive Danmarksmester i Makrelfiskeri.

Det koster 200,- kr. for senior og 100,- kr. for junior (til og med 15år) at deltage i konkurrencen.

Vil man deltage i team-konkurrencen, så koster dette yderligere 100,- kr. pr. team.

Her fisker man sammen 2-4 mand enten fra småbåd eller turbåd, og så bliver ens samlede fangst gjort op (de 10 tungeste makreller til teamet). Bemærk at man også kan gøre sig gældende i de individuelle konkurrencekategorier, selvom man deltager i team-konkurrencen.

Tilmelding skal ske på http://makrelfestival.dk frem til 11. august, hvor du også kan se præmielisten.

HUSK: Hvis du fanger en præmie-makrel og er forhindret i at deltage i præmieoverrækkelsen søndag, vil vi eftersende præmien, du kan dog ikke deltage i søndagens lodtrækning om bla. en gummibåd med påhængsmotor fra Honda, middag for 2 på Dragsholm Slot og meget mere, uden at være personligt til stede i Auktionshallen.

Find programmet for DM i makrelfiskeri her.

Følg konkurrencen på Facebook her.

Læs mere om Odsherreds Sportsfisker Forening her.