Det vigtigste ved fiskeri er frokosten

IMG_0719.jpeg

Bogen “Sportsfiskerliv” der netop er udkommet handler om den legendariske, nordjyske fluefisker, Ove Nielsen (1936-2014). Bogen er blevet taget godt imod og mange er i gang eller allerede færdige med at læse den. En af dem som hurtigt blev færdig er Tony Breindal medlem og webmaster for Sportsfiskerforeningen Salar med fiskeret i Binderup Å.

I kan her læse hvad han mener om bogen, og læse et citat fra bogen, som sikert mange er enige i, men som måske er gået lidt i glemmebogen. Mange har i dag for travlt og glemmer at nyde de små og spiselige ting.

– Jeg har med stor fornøjelse læst ”Sportsfiskerliv” og anbefaler den til enhver, der finder glæder med fiskestangen ved Binderup Å, har præferencer for æstetikken i lystfiskeri, fællesnævnere til 'de gode gamle dage' eller blot nyder en god fortælling. Bogen er krydret med fagindsigt, anekdoter, lystfiskerkulturelle beskrivelser og referencer, personskildringer og meget, meget mere. Førsteudgaven er i et begrænset oplag på 250 stk., så hvis man er bogsamler, så er det med hurtigt at få sikret sig sin udgave, siger Tony Breindal.

"Der skulle fiskes, og det blev der, men vi havde det valgsprog, at det vigtigste ved fiskeri er frokosten. [...]”, citat fra Sportsfiskerliv.

Foto: Ove Nielsen ude ved åen for at fange lidt til frokosten (forsidebilledet på bogen - man må eje).