Natfluer på programmet til Bindesession 5

session5.jpg

Den 10. juni afvikles der en natkystkonkurrence på Sjællands nordkyst, og som optakt til den inviterer Fishing Zealand til Bindesession 5. Det foregår på Halsnæs Bryghus i Hundested den 31. maj fra kl. 18, hvor Frederik Lorentzen, Rune Westphal og Keld Michaelsen byder velkomne. 

- Du binder som sædvanlig bare, hvad du har lyst og i det tempo, der passer dig. The Fly Co. og Ahrex sørger for, der er lidt materialer at lege rundt med. Så medbring dit fluebindingsudstyr og bind løs. Få vædet ganen med kølige øl fra Halsnæs Bryghus, nyd lidt lækker mad fra Bryghusets kok og få hilst på en masse andre fluetosser samt lokale fluebindingskendisser, lyder det fra arrangørerne.

Tilmeldingen er nu åben. Der er 45 pladser og først til mølle-princippet gælder.Tilmelding kan foretages her.