Gå på æggejagt i akvariet

ggejagt.jpg

I Påsken kigger Øresundsakvariet i Helsingør på havets æg og de æglæggende havdyr, og besøgende opfordres til at tage med på en rejse under havets overflade, og komme helt tæt på dyrene. 

- Konksneglen lægger sine æg i en klump, stenbiderens æg er orange, hajen bruger tråde til at fæstne æggene og strandkrabben gemmer æggene under halen. Kom og mød dem og bliv klogere på Øresunds dyreliv, lyder opfordringen som fortsætter: Man kan også gå på æggejagt, for akvariets dyrepasser har tabt alle deres påskeæg rundt i akvarierne, og har brug for hjælp. Så kig forbi i påsken, test din viden i en ægge-quiz, klap en taskekrabbe og se om du kan finde alle dyrepasserens påskeæg. 

Øresundsakvariet har åbent 10-17 alle dage fra den 8. til den 17. april.

Læs mere på akvariets hjemmeside.