Gode dage på sundet

jaws_0.jpg

Turbådenes fiskeri på Øresund har den sidste uges tid budt på mange torsk, men mest mindre fisk.Fyrholm melder om fangster på 100-200 torsk pr. tur med de største på 7-8 kg. 

På Jaws har der været dage med alle de torsk, man kunne ønske sig, men også dage, hvor fiskeriet har været svært. De er de dage, hvor strømmen har været tæt på 4 knob. Største torsk i løbet af ugen var 9,3 kg.

På Juventus bød weekenden netop på vanskeligt fiskeri på grund af kraftig strøm, mens mandagen til gengæld var en superdag med masser af torsk.

Hos Elida-flåden er meldingen, at der har været godt med torsk til dem, der har lyttet til skipper og fisket med let grej. Her var der også en bonusfisk i form af en havørred på 4,25 kg til en førstegangsfisker.

Fangstbegrænsningen på tre torsk pr. mand pr. dag i februar og marts kan desværre ses på bådenes bookingkalender, og lige nu er der en del ledige pladser. Facebooksiden Turbåde og turbådsfiskere på Øresund giver et godt overblik over mulighederne. Tjek den her.

elida_0.jpg