Mere fokus på havnefiskeriet

DSC_6234.jpg

Danmarks Sportsfiskerforbund sætter sammen med Fishing Zealand fokus på havnene i den kommende tid. Formålet er blandt andet at sikre bedre adgangsforhold i de havne, hvor der er begrænset adgang, samt give bud på, hvordan havnene kan gøres mere lystfiskervenlige.

For at give processen en kickstart på Sjælland inviterer vi sammen med Fishing Zealand til en temadag den 27. februar i Helsinge fra 13 til 17. Alle, der ønsker at deltage, er velkomne. Fokus på mødet vil primært være rettet mod havne i Fishing Zealand-kommuner. Men vi vil selvfølgelig arbejde for, at alle gode erfaringer fra mødet og den efterfølgende proces kan bredes ud til havne overalt på Sjælland, Øerne og resten af landet.

Læs mere om Danmarks Sportsfiskerforbunds strategi og arbejde for bedre adgang på havnene her.

Eller dette blogindlæg, hvor Gordon Henriksen fortæller mere om arbejdet med havnene.