Endnu en flot regnbueørred fra Kolding Fjord

Regnbue KF.jpg

Sammen med min fiskemakker Hans-Jürgen Lönne var jeg lørdag taget ud til Agtrup Vig i Kolding Fjord for at se, om der måske skulle vanke en blank overspringer i julegave. Forholdene var perfekte for pladsen med jævn sydvestlig vind, en skrå pålandsvind,spredte skyer og solskin samt klart, men uroligt vand.

På præcis samme sted, hvor Hans-Jürgen for to år siden fik en stor regnbueørred først i januar fulgte en stor fisk efter min kystwobler uden at hugge. Da intet skete efter et par kast, fortsatte jeg og regnede med, at Hans-Jürgen nok ville kunne rydde op efter mig med sin fluestang, når han ville nå frem til stedet.Og ganske rigtigt!. Da han ti minutter lagde fluen overpladsen, fik han hug samt masser af sved på panden, før han endelig kunne lande endnu en stærk regnbueørred på 56 cm – og det på samme fluemønster.

Fisken, der sikkert stammede fra udslippet ved Assens, var i god kondition efter nogle måneders ophold i de frie vandmasser med fast muskler, flotte skæl og en relativ fin halefinne – afstamningen taget i betragtning.

Stemning kF.jpg