Bliv klogere på de sydsjællandske havørreder

Skotte Sydsjælland Elfiskeri Bestandsundersøgelse 6 Der er mange små vandløb på Sydsjælland. Ved temaaftenen kan du høre om deres ørredbestande. Foto: Christian Skotte.

Vil du vide mere om havørredbestandene på Sydsjælland, har du chancen for at blive klogere, når Fishing Zealand afholder temaaften i samarbejde med Sportsfiskerforeningen Storstrømmen. Det sker onsdag den 9. november 2022 i Vordingborg.

Interesserer du dig for havørrederne på Sydsjælland enten som lystfisker, naturforvalter eller som naturinteresseret i almindelighed, så er det med at sætte kryds i kalenderen den 9. november.

"Fishing Zealand inviterer til en aften, hvor vi vil fordybe os i havørrederne med fokus på seneste viden om, hvordan bestandene har det, hvordan det ser ud for fremtiden, og hvad vi kan gøre for yderligere at hjælpe bestandene med vandløbsrestaureringer og lignende tiltag", skriver arrangørerne i invitationen.

Du kan læse mere om temaaftenen her.

Aftenen er arrangeret i samarbejde med Sportsfiskerforeningen Storstrømmen samt Vordingborg, Næstved og Guldborgsund kommuner.

Tid, sted og tilmelding
Tid: Onsdag den 9. november 2022, kl. 18.30-22.00

Sted: Iselingeskolen, Chr. Richardsvej 33, 4760 Vordingborg. Samlingssalen i Fløj 1.

Tilmelding: Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig på mail til tange@fishingzealand.dk

Der sælges kaffe og kage i løbet af aftenen.