Danmarks Sportsfiskerforbund anbefaler alle sportsfiskerforeninger at aflyse alle aktiviteter frem til 10. maj

10296453_10152335454330999_503775441137434804_o-kopi.jpg

I Danmarks Sportsfiskerforbund følger vi udviklingen omkring COVID-19 tæt, og vi opfordrer alle vores medlemsforeninger til at aflyse alle aktiviteter – både indendørs og udendørs – fra nu af og foreløbigt frem til den 10. maj. Forbundet har samtidig aflyst alle sine arrangementer i samme periode.

Har du spørgsmål?

Danmarks Sportsfiskerforbunds sekretariat holder åbent og har almindelige telefontider. Dog holder vi lukket i påskeferien fra d. 6. april til og med 13. april.

 

Alle medarbejdere, undtaget medlemsservice, arbejder hjemme og er tilgængelige per telefon.

 

Tlf. tider.: Mandag – onsdag – torsdag 08.30-15.30, tirsdag 10.00-15.30, fredag 08.30-14.30

Artiklen blev første gang udgivet den 12. marts, men er senest opdateret den 7. april 2020.

For at inddæmme smitten af COVID-19 har Statsministeriet udsendt skærpede retningslinjer for bl.a. større forsamlinger, og senest er der indført forbud mod forsamlinger på mere end 10 personer. Retningslinjerne gælder indtil videre frem til 10. maj 2020. Du kan finde al relevant information om Covid-19 her.

Danmarks Sportsfiskerforbund anbefaler på den baggrund alle medlemsforeninger at aflyse eller udskyde alle indendørs og udendørs arrangementer frem til d. 10. maj. Danmarks Sportsfiskerforbund aflyser også alle sine arrangementer i samme periode og vil derefter afvente nye anbefalinger fra myndighederne for den følgende periode.

– Selvom det foreløbigt stadig er tilladt at samles i grupper på under 10 personer, anbefaler vi alligevel vores medlemsforeninger at aflyse alle typer af arrangementer – både indendørs og udendørs. Vi står i en alvorlig situation, hvor det er nødvendigt at tage alle nødvendige forholdsregler for at begrænse smittespredning, siger Hans E. Nielsen, næstformand i Danmarks Sportsfiskerforbund.

Aflyste kurser og aktiviteter
Forbundet har flere planlagte fiskekurser i den kommende tid. Foreløbigt er følgende aflyst:

- Trout Camp på Tåsinge d. 3.-5. april. Kurset afholdes i stedet den 11.-13. september 2020.

- Guidet kysttur til Fur d. 18. april

- Kursus i vandløbsrestaurering d. 24.-26. april

- Havørredweekend ved Mariager Fjord d. 8.-10. maj

- Lystfiskeriets Dag den 17. maj. Dagen udskydes til senere i 2020. Den nye dato meldes ud snarest.

- DM i Fluekast den 23. maj

Danmarks Sportsfiskerforbund opdaterer løbende listen af arrangementer.